Amsterdam Denim Days 2017

Maandag 17 tot en met zondag 23 april is Amsterdam voor de vierde keer met Mekka voor ‘mensen met een indigo hart’: tijdens de Amsterdam Denim Days, met een programma voor iedereen die van denim houdt, van merken en ontwerpers tot dragers en sprekers.

De hele week is er op indigo gebied van alles te beleven  in het centrum in het centrum van de hoofdstad.  Het publiek is welkom op het tweedaags festival Blueprint in de Westergasfabriek, op vrijdag 21 en zaterdag 22 april, met een vintage markt, exposities, muziek, seminars, workshops en food & drinks. Tickets en tijden: zie website. Speciaal voor professionals is de Westergasfabriek van 19 tot en met 21 april het domein van Kingpins en seminars.

Lees ook:Amsterdam Denim Days 2016
Lees ook:Amsterdam Denim Days
Lees ook:Amsterdam Denim Days 2015
Lees ook:Cinekid Kinderfilm Festival 2012
Lees ook:Modeweek in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>