Amsterdam Denim Days 2015

IMG_20161023_154155Tot en met zaterdag 18 april kleur Amsterdam blauw van de spijkerstof: de hoofdstad staat in het teken van de Amsterdam Denim Days (2016: klik hier), met de vakbeurs Kingpins voor fabrikanten en ontwerpers, workshops voor denimfans en de opening van Denim City in de voormalige tramremise De Hallen. Voor internationale denimfabrikanten en ontwerpers het Mekka van de denim.

Zie ook: Record Store Day

Nederlanders staat te boek als denimland: we zijn dol op de oude en vertrouwde spijkerbroeken. Heeft de gemiddelde Amerikaan er 2,9 in de kast liggen, de gemiddelde Nederlander 5,4. Meer dan een kwart van de Nederlanders vindt het weer aan kunnen trekken van een oude spijkerbroek ‘beter dan seks’.  Niet-professionals worden niet vergeten met kortingen en activiteiten in winkels en de tweede editie van Blueprint in de Zuiveringshal op het Westergasterrein, vrijdag 17 april van 12.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur uur. Acht studenten van de Jean School zijn geselecteerd voor de C&A Denim designwedstrijd; de winnaar ziet zijn product terug in de winkels van C&A in heel Europa.

Lees ook:Amsterdam Denim Days
Lees ook:Amsterdam Denim Days 2016
Lees ook:Amsterdam Denim Days 2017
Lees ook:Fashion Event Kalverstraat
Lees ook:Terug van vakantie? Meer lezen, cultuur en seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>