Fashion Event Kalverstraat

59431-224-204[1]Zaterdag 30 maart 2013 (de dag voor Pasen) organiseert de ondernemersvereniging van de Amsterdamse winkelstraten Kalverstraat en Heiligeweg een groot Fashion Event om de nieuwe collectie voor dit voorjaar en de komende zomer te presenteren.  Op de binnenplaats van het Amsterdam Museum (ingang Kalverstaat 92) is er driemaal een modeshow met deelnemers uit diverse winkels aan de Kalverstraat: om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. De show wordt op professionele wijze gepresenteerd en een Dj zorgt voor de muzikale omlijsting.

In de tussenliggende tijd zijn er de hele middag met kleine groepjes pop-up shows op verschillende plaatsen in de Kalverstraat en op de Heiligeweg.  Ter ere van het fashion Event is er voor het publiek een kortingbonnenboekje met aantrekkelijke kortingen van winkels uit beide winkelstraten.  Deelnemende winkels aan de shows zijn onder meer V&D, Peek & Cloppenburgh, Claudia Sträter, Pieces, Denim & Supply Raplh Lauren, Rituals en Mexx.  Douglas en Rituals zorgt voor de visagie van de modellen.

Lees ook:Amsterdam Fashion Week begint met Fashion Weekend voor publiek
Lees ook:Kalverstaat duurste winkelstraat
Lees ook:Den Haag Shopping Night 2010
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:Modeweek in Amsterdam voor incrowd en publiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>