Amsterdam Denim Days

Van woensdag 7 tot en met zaterdag 10 mei kleurt Amsterdam (indigo) blauw tijdens de eerste Amsterdam Denim Days (2015: klik hier). Nederland is een waar spijkerbroekenland en denim is booming in Amsterdam, met wereldwijd de grootste concentratie denim-merken. Belangrijke spelers op de markt als G-star en Tommy Hilfinger hebben hier hun hoofdkantoor en in oktober opent in de Hallen in Oud-West het nieuwe Denim City Headquarters.

Tijdens de Amsterdam Denim Days is het Westergasterrein the place to be voor denim lovers, met de Kingpins Tradeshow voor professionals en het denim platform Blueprint (een onderdeel van de Modefabriek) voor het publiek. De denim stores in de stad bieden acties en kortingen en organiseren side events. Op 7 en 8 mei is de Gashouder het domein van de prestigieuze Kingpins Show, een stoffenbeurs voor professionals, met alleen de beste weverijen, wasserijen en fabrikanten uit verschillende landen. Kingpins werd in 2004 opgericht en vindt voor het eerst in Amsterdam plaats.

Op 9 en 10 mei volgt in de Zuiveringshal Blueprint, een tweedaagse consumentenbeurs voor denim fans, met denim collecties, films, muziek, boeken, workshops, exposities, een vintage mark, educatie over een schonere toekomst en alles dat met denim te maken heeft en presentaties van de Jean School. House of Denim organiseert op 9 mei het seminar ‘Towards a Brighter Blue’.

Lees ook:Amsterdam Denim Days 2015
Lees ook:Amsterdam Denim Days 2016
Lees ook:Amsterdam Denim Days 2017
Lees ook:Modefabriek in de RAI
Lees ook:Dance event 5 Days Off in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>