Meesterlijk in Westergasfabriek Amsterdam

Vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december telt Amsterdam naast de kunstbeurs PAN en het Amsterdam Art Weekend nóg een evenement dat laat zien dat kunst het zout in de pap is: Meesterlijk in de Westergasfabriek, een event voor design, mode, food en fotografie. De Westergasfabriek is the pace to be als het gaat om vernieuwende manifestaties en evenementen, meldt de aankondiging.

De  Zuiveringshal, het Machinegebouw en het gebouw De Openbare Verlichting zijn omgetoverd tot ‘City of Design’. Verschillende ateliers tonen prachtig vormgegeven en ambachtelijk vervaardigde producten van meubelmakers, mode-designers, edelsmeden, glasblazers, hoeden- en schoenenontwerpers, leerbewerkers en food-designers. Alles kan rechtstreeks gekocht worden bij de vaklieden zelf. De deuren staan open van 12.00 tot 18.00 uur; tickets: zie website.

Lees ook:Amsterdam FashionWeek – donderdag 26 tot en met zondag 29 januari
Lees ook:Modeweek Downtown Amsterdam
Lees ook:Nationale Zilverdag Schoonhoven
Lees ook:Nationale Zilverdag Schoonhoven
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>