Amsterdam FashionWeek – donderdag 26 tot en met zondag 29 januari

Amsterdam kent tweemaal per jaar een mode-event: de Amsterdam FashionWeek (AFW). De 26 editie vindt van donderdag 26 tot en met zondag 29 januari plaats in de Westergasfabriek. Het evenement voor professionals en modeliefhebbers is dit keer met een dag ingekort, maar beter toegankelijk voor een groter publiek en met meer aandacht voor aanstormend talent.

Op het programma staan namen van een aantal veelbelovende jonge ontwerpers die onder de noemer ‘Future Generation‘ hun creaties tonen. Tickets: zie website. Tot voor kort waren de modeshows in de Westergasfabriek alleen toegankelijk voor insiders, maar tegenwoordig is iedereen met interesse voor mode welkom.

Lees ook:FashionWeek Amsterdam opent 7 juli met Lichting 2016
Lees ook:Downtown, publieksdeel van Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Amsterdam Fashion Week – juli 2015
Lees ook:Amsterdam International Fashion Week
Lees ook:Modeweek Downtown Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>