Amsterdam Art Weekend

Vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staat de tweede editie van het Amsterdam Art Weekend op het programma. Biedt de kunstbeurs PAN in de RAI tot en met zondag kunst uit alle tijden, dit weekend kunnen liefhebbers van hedendaagse kunst hun hart ophalen bij circa 30 galeries. Daar is werk te zien van pas afgestudeerde kunstenaars en aanstormend talent.

Kunstinstellingen als het Stedelijk Museum, Filminstituut EYE en Foam Photography maken ook deel uit van het evenement.  De deelnemende galeris zijn open op vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. De Rijksacademie houdt open huis: Rijksacademie Open, met nieuw werk van ruim 50 kunstenaars en presentaties, films en ontmoetingen en discussies met de kunstenaars.

Lees ook:Amsterdam Art Weekend 2014
Lees ook:Prins Constantijn opent Amsterdam Art Weekend en RijksacademieOPEN
Lees ook:Prinses Beatrix opent Museumkwartier ’s-Hertogenbosch
Lees ook:Amsterdam Art Weekend: donderdag 24 t/m zondag 27 november
Lees ook:Temporary Stedelijk krijgt vervolg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>