Food Film Festival in Amsterdam

Vrijdag 9 tot en met zondag 11 mei (Moederdag) vindt in Amsterdam voor de vierde keer het Food Film Festival plaats, een jaarlijks evenement met veel eten, films en documentaires. Na drie succesvolle edities bij StudioK verhuist het festival dit jaar naar de Westergasfabriek. Het festival is in korte tijd uitgegroeid tot een internationaal event over alle dat met eten te maken heeft.

Naast films zijn er lezingen, debatten, liveshows, workshops, feesten en een pubquiz. Zo is er vrijdag de lezing ‘Amsterdam Voedselstad’, zaterdag Het Grote Visserij debat en het debat ‘De Strijd om het Zaad’ (voertaal Engels) en zondag de Strijd om de Weide en de Food & Film talkshow. Op het festival worden prijzen uitgereikt voor de beste lange en de beste korte film en de publieksprijs. Voor de kids is er een speciaal kinderprogramma, waarbij de kleine fijnproevers leren hoe leuk eten is, hoe lekker en soms ook een beetje vies, want smaken verschillen! Tickets: zie website.

Lees ook:Go Short – Internationaal Short Film Festival Nijmegen
Lees ook:Eerste editie Amsterdam Film Week
Lees ook:Film by the Sea 2017 in Vlissingen
Lees ook:Nederlands Film Festival 2011
Lees ook:Internationaal Film Festival Rotterdam 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>