Film by the Sea 2017 in Vlissingen

Vrijdag 8 september opent de 19e editie van het Filmfestival Film by the Sea in Vlissingen (teaser: klik hier). Het is een festival voor film en literatuur en trekt iueder jaar zo’n 43.000 bezoekers naar Cinecity in Vlissingen. Vrijdag is galapremière in CineCity van het romantische drama ‘In Blue’. Tot en met 17 september staat het programma vol bijzondere films en activiteiten.

Een paar in het oog springende events: documentaire Jesse Klaver (alvast op maandag 4/9), voorpremière ‘Walk with me‘ over grondlegger mindfullness (zaterdag 16 en zondag 17/9) en voorpremière natuurfilm ‘Wonders of the Sea‘ met de voice over van Arnold Schwarzenegger (16/9). Zaterdag 9 september is het regenboogdag, met de onthulling van het regenboogzebrapad voor CineCity en de vertoning van drie films met een  LHBT-onderwerp. De Zwitserse acteur Bruno Ganz krijgt dit jaar de oeuvreprijs. De prijzen van de jongerenjury worden op 15/9 uitgereikt, de prijzen voor de beste Zeeuwse films op 17/9. Parallel aan het filmfestival vindt in verschillende plaatsen op Walcheren het muziekfestival Jazz by the Sea  plaats, dit jaar voor de 27e keer, van 13 tot en met 17 september.

Lees ook:Film by the Sea 2013
Lees ook:Film by the Sea 2014 in Vlissingen
Lees ook:Film by the Sea Filmfestival Vlissingen
Lees ook:Film by the Sea 2012 in Vlissingen en Terneuzen
Lees ook:Film by the Sea 2015 in Vlissingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>