Turn on the Lights bij de Bijenkorf

In alle wereldsteden wordt het  kerstseizoen ieder jaar op grootse wijze ingeluid. Warenhuis de Bijenkorf ontsteekt op donderdag 19 november om 19.00 uur bijna 600.000 lampjes op de gevels van de Bijenkorf: Turn on the Lights (2016: klik hier), voor de achtste keer in Amsterdam, de derde keer in Den Haag en voor de tweede keer in Rotterdam, Eindhoven en Maastricht. Aansluitend viert het warenhuis de start van het feestseizoen met een speciale koopavond tot 22.00 uur.

Om 19.00 uur opent presentator Winston Gerschtanowitz het evenement op de Dam. Daarna toont het internationaal straattheater-gezelschap Close Act de Dam hun wereld van acrobatiek, met als hoogtepunt het ontsteken van de feestverlichting van de Bijenkorf. In Den Haag verricht burgemeester Van Aertsen de opening, met aansluitend straattheater van Close Act, in Rotterdam komt burgemeester Aboutaleb het festijn openen en treedt de internationale straattheateract Theater Tol op. In Eindhoven verricht een wethouder de opening, gevolgd door een act van Compagnie des Quidams en in Maastricht opent burgemeester Penn-te Strake de avond, met daarna ook een act van Compagnie des Quidams.

Lees ook:Turn on the Lights 2014 bij vijf Bijenkorf-filialen
Lees ook:Donderdag 17 november: Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Turn on the Lights in Amsterdam
Lees ook:Turn on the Lights – Bijenkorf Amsterdam opent feestmaand
Lees ook:Turn on the Lights 2012 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>