Turn on the Lights 2014 bij vijf Bijenkorf-filialen

In alle grote wereldsteden wordt het kerstseizoen ieder jaar op grootse wijze ingeluid: sinds zeven jaar ook in Amsterdam (2015: klik hier). Warenhuis de Bijenkorf organiseert in samenwerking met IAmsterdam het gratis toegankelijke spektakel Turn on the Lights. Dit jaar gebeurt dat voor het eerst in vijf winkelsteden. Om 19.00 uur verzorgen internationale theateracts op donderdag 20 november voor de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht een optreden als aanloop naar het ontsteken van de feestverlichting.

Om 19.00 uur geeft de burgemeester van de betreffende stad (in Rotterdam de loco-burgemeester) het startsein (zie hier een fragment uit 2013 op YouTube),.  Daarna tovert een internationale straattheatergezelschap het plein voor het warenhuis om tot een sprookjeswereld, met als hoogtepunt het ontsteken van duizenden led-lampjes aan de gevels.  Na het spektakel is de Bijenkorf extra lang open tot 22.00 uur met veel feestelijke activiteiten en speciale aanbiedingen.

Lees ook:Turn on the Lights 2012 in Amsterdam
Lees ook:Turn on the Lights in Amsterdam
Lees ook:Donderdag 17 november: Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Turn on the Lights – Bijenkorf Amsterdam opent feestmaand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>