Turn on the Lights 2012 in Amsterdam

In alle grote wereldsteden wordt het kerstseizoen ieder jaar op grootse wijze ingeluid: ook in Amsterdam, waar warenhuis de Bijenkorf in samenwerking met I Amsterdam het spektakel Turn on the Lights organiseert (2013: klik hier). Donderdag 29 november 2012 geeft burgemeester Van der Laan om 19.00 uur het startsein op de Dam van een drie kwartier durende lichtshow (zie hier een fragment uit 2011 op YouTube).

 Daarna worden meer dan tienduizend led-lampjes ontstoken aan de gevel van de Bijenkorf. Tot slot spettert vuurwerk de nachtelijke hemel in. Na de feestelijkheden is het warenhuis tot 22.00 uur open en presenteert het restaurant luxe artikelen en speciale aanbiedingen. Op de Dam verrijst begin december een grote kerstboom. De boom en de Bijenkorf vormen het hart van de kerstverlichting die al op het plein hangt.

Lees ook:Turn on the Lights in Amsterdam
Lees ook:Bijenkorf opent feestseizoen met Turn on the Lights
Lees ook:Donderdag 17 november: Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Turn on the Lights 2014 bij vijf Bijenkorf-filialen
Lees ook:Turn on the Lights – Bijenkorf Amsterdam opent feestmaand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>