Donderdag 17 november: Turn on the Lights bij de Bijenkorf

In alle wereldsteden wordt het  kerstseizoen ieder jaar op grootse wijze ingeluid. Warenhuis de Bijenkorf ontsteekt op donderdag 17 november om 19.00 uur bijna 600.000 duurzame LED-lampjes op de gevels van de Bijenkorf: Turn on the Lights, voor de negende keer in Amsterdam. Aansluitend viert het warenhuis de start van het feestseizoen met een speciale koopavond tot 22.00 uur.

Om 19.00 uur opent tv-presentatrice Quinty Trustfull het evenement op de Dam. Daarna presenteert het Spaanse theatergezelschap Grupo Puha  een show met acrobatiek, muziek en licht, met als hoogtepunt het ontsteken van de feestverlichting van de Bijenkorf. Als Sinterklaas naar Spanje is vertrokken, staat or op de Dam een enorme kerstboom. Voorgaande jaren waren er ook spektakels in andere steden met een Bijenkorf-filiaal, maar dit jaar maakt het warenhuis alleen melding van haar feestelijke etalages in de zeven filialen.

Lees ook:Turn on the Lights – Bijenkorf Amsterdam opent feestmaand
Lees ook:Turn on the Lights in Amsterdam
Lees ook:Turn on the Lights 2014 bij vijf Bijenkorf-filialen
Lees ook:Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Turn on the Lights 2012 in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>