Turn on the Lights – Bijenkorf Amsterdam opent feestmaand

In alle wereldsteden wordt het  kerstseizoen ieder jaar op grootse wijze ingeluid. Warenhuis de Bijenkorf ontsteekt op donderdag 16 november om 19.00 uur bijna 600.000 duurzame LED-lampjes op de gevels van de Bijenkorf: Turn on the Lights, voor de tiende keer in Amsterdam. Aansluitend viert het warenhuis de start van het feestseizoen met een speciale koopavond tot 22.00 uur.

Om 19.00 uur begint het evenement op de Dam. Speciaal voor deze jubileumeditie is het muzikale sprookje ‘De magie van de liefde’ gecomponeerd. Ernst Daniël Smit vertelt en Giovanca zingt het verhaal hoe liefde alles overwint. Het hoogtepunt van de avond is het ontsteken van de feestverlichting van de Bijenkorf. Zodra Sinterklaas naar Spanje is vertrokken, staat or op de Dam een enorme kerstboom. Voorgaande jaren waren er ook spektakels in andere steden met een Bijenkorf-filiaal, maar sinds twee jaar worden daar alleen de feestelijke etalages in de zeven filialen onthuld; Turn on the Lights blijft voorbestemd voor Amsterdam.

Lees ook:Donderdag 17 november: Turn on the Lights bij de Bijenkorf
Lees ook:Turn on the Lights in Amsterdam
Lees ook:Turn on the Lights 2012 in Amsterdam
Lees ook:Turn on the Lights 2014 bij vijf Bijenkorf-filialen
Lees ook:Turn on the Lights bij de Bijenkorf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>