Rock Around the Jukebox Open Air in Autotron Rosmalen

Zondag 11 mei (op Moederdag) beleeft Autotron Rosmalen Rock Around the Jukebox Open Air, een jaren 50′s, 60′s en 70′s evenement (2015: klik hier). Meer dan 250 deelnemers bieden zaken als  jukeboxen, flipperkasten, grammofoonplaten, kleding, meubels en nostalgische hebbedingetjes uit de jaren ’50, ’60 en ’70.  Voor veel bezoekers is het een dagje terug in de tijd.

Het evenement is tot ver over de landsgrenzen bekend en trekt ieder jaar duizenden bezoekers uit binnen -en buitenland. Menigeen komt ‘in stijl’  gekleed, sommigen zelfs in hun oldtimer. Het evenement is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten 12,50 euro, kinderen tot 15 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Rock Around the Jukebox buitenmarkt in Autotron Rosmalen
Lees ook:Zwolse Vogelmarkt 2014
Lees ook:Oogstdag Kampereiland – zaterdag 20 augustus
Lees ook:Keukenhof 2017 staat in teken van De Stijl
Lees ook:Gratis uitjes op Moederdag 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>