Rock Around the Jukebox buitenmarkt in Autotron Rosmalen

Zondag 10 mei (op Moederdag) beleeft Autotron Rosmalen (in de regio Den Bosch) de buitenmarkt Rock Around the Jukebox (2016: klik hier). Centraal staat de jaren ’50, ’60 en ’70. Meer dan 250 deelnemers uit binnen- en buitenland bieden jukeboxen, flipperkasten, grammofoonplaten, kleding, meubels en nostalgische hebbedingetjes uit de jaren ’50, ’60 en ’70. Menig bezoekers beleeft een dagje terug in de tijd.

Daarnaast zijn er live muziekoptredens en dansdemonstraties en staan er een aantal oldtimers te pronken. Het evenement is tot ver over de landsgrenzen bekend en trekt ieder jaar duizenden bezoekers uit binnen -en buitenland. Menigeen komt ‘in stijl’  gekleed, sommigen zelfs in hun oldtimer. Het evenement is te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten 12,50 euro, kinderen tot 15 jaar mogen gratis mee.

Lees ook:Rock Around the Jukebox Open Air in Autotron Rosmalen
Lees ook:Carp Zwolle in IJsselhallen
Lees ook:Zaterdag 18 juni: Vlaggetjesdag Scheveningen
Lees ook:Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen
Lees ook:Bloemencorso Bollenstreek 2016: thema Flowers & Fashion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>