Oldtimerbeurs in Autotron Rosmalen

Zaterdag 2 en zondag 3 februari 2013 vindt in Autotron Rosmalen de Oldtimerbeurs Automobielen & Special Cars plaats. Stonden er vorig jaar film- en politiewagens van vroeger te pronken, dit jaar komen er twee bijzondere koetsen met een filmverleden naar Rosmalen. De koetsen speelden een rol in de films Wilhelmina en Juliana: zonder van tevoren te weten, sluit het aan op de actualiteit, met de komende troonswisseling.  

Er is ook is een geldwagen met een filmverleden te bewonderen (met monopolygeld). Het beursplein en het restauratieplein ontbreken niet, waar eigenaren enthousiast over hun oldtimers vertellen. Op het beursplein staat een groot aanbod oldtimers, onderdelen en handleidingen. De deuren zijn beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur; de toegang kost € 12,50. De beurzen voor klassieke auto’s worden sinds 1973 georganiseerd. Het idee kwam overwaaien uit Engeland en sloot naadloos aan bij het concept van het toenmalig Autotron Automuseum in Drunen. Het was toen de eerste en enige beurs in ons land.

Lees ook:Oldtimerbeurs motoren en (brom)fietsen in Autotron Rosmalen
Lees ook:Oldtimerbeurs Rosmalen
Lees ook:Oldtimer Voorjaarbeurs Rosmalen
Lees ook:Poppenhuizen en mineralen in Rijswijk
Lees ook:Mondial 2015 in Autotron – wereldshow voor zang- en siervogels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>