Oogstdag Kampereiland – zaterdag 20 augustus

Op zaterdag 20 augustus vindt traditiegetrouw de Oogstdag Kampereiland plaats op het terrein bij de museumboerderij Erf 29 (Heultjesweg 31) op het Kampereiland. Erf 29 is nauw betrokken bij de organisatie van de dag en bezoekers kunnen de boerderij uitgebreid bezichtigen en genieten van dit mooie gebied in de IJsseldelta (bron: persbericht).

Op 20 augustus is de Oogstdag te bezoeken van 10.30 tot en met 17.00 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanzelfsprekend zal het op traditionele wijze oogsten en uitoefenen van oude ambachten niet ontbreken. Verder is er een oldtimer traktorshow en de verkoop van oud boeren gerief. De vele vrijwilligers zijn deze dag gekleed in de traditionele klederdracht van het Kampereiland. Voor het promoten van streekeigen producten vindt er tijdens de Oogstdag een gezellige markt plaats.

Lees ook:Stratenfestival Zwolle 2016: vrijdag 19 augustus
Lees ook:Middachten Kasteelfair en Outdoor Gelderland
Lees ook:Bloemencorso van Sint Jansklooster – 19 en 20 augustus
Lees ook:Boerderijenfestival Orvelte
Lees ook:Gouda Kaasmarkt opent donderdag 2 april

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>