Lentetuin Breezand

Ieder jaar start de lente in de Kop van Noord-Holland in Breezand (onder Den Helder): tijdens het voorjaarsspektakel Lentetuin Breezand (2014: klik hier). Oud-schaatser Hein Vergeer opent donderdag 28 februari de 33e editie. Tot en met maandag 4 maart 2013 genieten ruim 20.000 bezoekers van ‘de grootste overdekte bloembollenshow van Nederland’, met tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen. ‘Nergens is de variëteit aan bolbloemen zó groot’, meldt de aankondiging.

Thema dit jaar is ‘Lente in Tirol’: de bloeiende voorjaarsgewassen staan in een décor van besneeuwde bergtoppen, chalets en skigondels. Ruim 40 kwekers bieden een zee aan inspiratie met bloemstukken en decoraties. De Voorjaarsbeurs Expo maakt het evenement compleet: een beurs met allerlei artikelen voor huis en tuin, met restaurant en kindervertier. De deuren staan alle dagen open van 10.00 tot 22.00 uur, maandag tot 20.00 uur. De Voorjaarsbeurs sluit een uur eerder en op maandag om 18.00 uur.

Lees ook:Koning opent 35e editie Lentetuin Breezand
Lees ook:Lentetuin Breezand: grootste overdekte bloembollenshow van Nederland
Lees ook:Lentetuin Breezand: sprookjes bestaan!
Lees ook:Lentetuin Breezand – voorbode van de lente
Lees ook:Tuinidee 2016 in Brabanthallen Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>