Lentetuin Breezand: grootste overdekte bloembollenshow van Nederland

Ieder jaar start de lente in de Kop van Noord-Holland in Breezand (onder Den Helder): tijdens het voorjaarsspektakel Lentetuin Breezand (2015: klik hier), dit jaar voor de 34e keer, van donderdag 27 februari tot en met maandag 3 maart. Vijf dagen  genieten ruim 20.000 bezoekers van ‘de grootste overdekte bloembollenshow van Nederland’ in sportcomplex ZAP, met tulpen, narcissen, krokussen, hyacinten, lelies en andere bolgewassen.

Thema dit jaar is ‘De Lentetuin goes Down Under’: Australië, te zien aan het bekende kangeroebord, de flying doctors, de Ayers Rock en het Sydney Opera House. Daarnaast is er de Voorjaarsbeurs Expo, met artikelen voor huis en tuin, restaurant en kindervertier. Voor kinderen is er het Bloementuintje, donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur, met iedere dag drie circusshows. Volwassenen kunnen vrijdag, zaterdag en maandag terecht op feestavonden in het restaurant. De deuren staan alle dagen open van 10.00 tot 22.00 uur, maandag tot 20.00 uur. De Voorjaarsbeurs Expo sluit een uur eerder, en op maandag om 18.00 uur.

Lees ook:Lentetuin Breezand
Lees ook:Koning opent 35e editie Lentetuin Breezand
Lees ook:Lentetuin Breezand: sprookjes bestaan!
Lees ook:Lentetuin Breezand – voorbode van de lente
Lees ook:Huis & Tuin in WTC Expo Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>