Tuinidee 2016 in Brabanthallen Den Bosch

Donderdag 25 tot en met zondag 28 februari vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de 24e editie plaats van TuinIdee (2017: klik hier). Het is met dertigduizend vierkante meter het grootse tuinevenement van Nederland en vormt de aftrap van de lente, waar bezoekers volop voorbeelden, inspiratie en ideeën kunnen opdoen voor de tuin. Thema is opnieuw ‘Leve de tuin!’ Nieuw dit jaar zijn Tuinidee Culinair, Tuinidee Exclusief, de Wonderkamer en de expositie Keramiek der Kunsten.

Er zijn voorbeeld- en showtuinen, je kunt een tuinontwerp laten maken en ‘Tuinidee Exclusief’ biedt onder meer luxe tuinstyling, culinair genoegen uit eigen tuin, demonstraties en proeverijen. Bekende tuinspecialisten als Rob Verlinden verzorgen presentaties. In het Tuinatelier helpen tuinexperts met het maken van een tuinontwerp en bieden gratis advies. Daarnaast staan hoveniers, kwekers en andere leveranciers klaar is ruim 200 stands op de beursvloer. Vijf teams strijden om de titel Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2016; de winnaar wordt zaterdagmiddag bekendgemaakt. Op de eerste dag wordt de winnaar van de TuinIdee Innovation Award bekendgemaakt in het Tuinidee Theater. De deuren zijn geopend van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur.

Lees ook:Jubileumeditie Tuinidee Den Bosch luidt de lente in
Lees ook:TuinIdee 2015 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Tuinidee 2013 Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Tuinidee 2014 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:TuinIdee in Brabanthallen Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>