TuinIdee in Brabanthallen Den Bosch

De Brabanthallen in Den Bosch bieden van donderdag 25 tot en met zondag 28 februari 2010 plaats aan ‘TuinIdee’, sinds 17 jaar het grootste en meest gespecialiseerde indoor tuinevenement van Nederland (2013: klik hier). Het gure weer nodigt nog niet echt uit om aan de slag te gaan, maar in Den Bosch kunnen tuinliefhebbers zich beschut indoor alvast verheugen op de lente: pakweg 44.000 tuinliefhebbers trappen het voorjaar af met 300 tuinspecialisten. Veel exposanten hebben op de beurs speciale acties en aanbiedingen. De beurs is geopend van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag tot 22.00 uur.

 

Op het Kwekersplein realiseren boomkwekers vijf modeltuinen. De Leestuin is een ware oase van inspiratie  met boeken, vogelkunst en vragenuurtjes van Garden Tours. In het Tuin Interieur Paviljoen vinden doorlopend  lezingen plaats van  tuinarchitecten en hoveniers. Plantendokter Joop Alkemade is ook dit jaar aanwezig op het Kwekersplein. De bekende hovenier Jurgen Smit geeft snoeitips en demonstraties: over onderhoudswerkzaamheden in de door hem aangelegde ‘Damestuin’ en steviger kluswerk in de ‘Herentuin’. Op de stand van Dreamgarden kan het publiek vragen afvuren over inrichting en onderhoud van tuinen. Net als ieder jaar vindt tijdens Tuinidee de finale plaats van de Nationale Beroepenwedstrijd Tuinaanleg: jonge vakmensen in opleiding leggen op de beurs zelf ontworpen tuinen aan. Voor de kleintjes is kinderopvang  met activiteiten als knutselen, schilderen, koekjes bakken, schminken en minituinen maken.

Lees ook:TuinIdee 2011 Den Bosch
Lees ook:TuinIdee 2012 in Den Bosch
Lees ook:TuinIdee 2010 in Zwolle
Lees ook:Tuinidee 2016 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Tijd voor tuinplezier op TuinIdee Den Bosch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>