Tijd voor tuinplezier op TuinIdee Den Bosch

De Brabanthallen in Den Bosch staan van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart 2009 in het teken van ‘TuinIdee Den Bosch’, het grootste tuinevenement van Nederland (editie 2013: klik hier). Het gure weer nodigt nog niet echt uit om buiten aan de slag te gaan, maar op de tuinbeurs kunnen tuinliefhebbers alvast hun hart ophalen en zich voorbereiden op de aankomende lente. Het thema is dit jaar ‘Tijd voor Tuinplezier’. Tuingenieters kunnen ideeën opdoen hoe ze met weinig moeite hun leefruimte kunnen omtoveren tot een ware ‘mini-spa’, maar ook intensievere tuiniers kunnen alles van hun gading vinden.

 

Van handgereedschap tot terrassen met vijvers: alle ingrediënten zijn aanwezig om de tuinliefhebber te prikkelen. Professionals staan klaar om passende adviezen te geven om de tuin het komende voorjaar klaar te maken. Tuinidee vindt ook plaats in Goes (20-22 maart), waarover tegen die tijd meer. De beurs is geopend op donderdag en vrijdag februari van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag tot 18.00 uur. Er rijden gratis pendelbussen vanaf de achterzijde van het treinstation en vanuit de Visstraat naar de Brabanthallen.

Lees ook:TuinIdee Zwolle
Lees ook:Tuin en Interieurbeurs Hengelo 2009
Lees ook:Tuinidee 2016 in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:TuinIdee 2011 Den Bosch
Lees ook:TuinIdee 2015 in Brabanthallen Den Bosch

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Tijd voor tuinplezier op TuinIdee Den Bosch

  1. Pingback: Tuinidee Den Bosch 2008 | Eropuit

  2. Pingback: Tuinbeurs Den Bosch: ‘Tuinidee’ | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>