Hallo Cultuur! in Eindhoven

Amsterdam beleeft dit weekend de jaarlijkse UITmarkt, maar een aantal andere grote steden hebben hun eigen versie, zoals Hallo Cultuur! op zondag 1 september 2013 in Eindhoven. Van 12.00 tot 17 .00 uur houden 30 kunst- en cultuurorganisaties in Eindhoven en Nuenen open huis en laten zien wat het komende culturele seizoen op de agenda staat. In Eindhoven ligt de nadruk op design, technologie en kennis; het programma is ‘taalonafhankelijk’ en/of tweetalig en ook in in het Engels.

Met Sounds Around You kan iedereen apps downloaden om de soundbites van de lichtstad te kunnen horen. Vanaf drie meeting points beginnen internationale guided tours. Er zijn Hallo Cultuur-proeflokalen ingericht in de Catharinakerk en bij PopEi op Stijp-S. Daarvandaan beginnen international guided tours door respectievelijk de binnenstad en over het oude Philips terrein. Het Vincentre in Nuenen is het startpunt voor een international guided tour langs locaties die met Vincert van Gogh te maken hebben.

Lees ook:UIT-festivals in Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden en Utrecht
Lees ook:Bevrijdingsfeest, taptoe en fakkeloptocht Eindhoven
Lees ook:UITmarkten in Arnhem, Den Haag, Eindhoven en Utrecht
Lees ook:Marathon Eindhoven 2011
Lees ook:Nederlandse Dansdagen 2012 in Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>