Marathon Eindhoven 2011

Zondag 9 oktober 2011 vindt de 28e editie plaats van de Marathon Eindhoven (2013: klik hier). In 1982 vierde de lichtstad ‘Eindhoven 750 Jaar Stad’ en hield ter gelegenheid daarvan haar eerste marathon. De laatste jaren stond het evenement in het rijtje van de tien snelste marathons ter wereld. Het startschot klinkt om 10.00 uur op de Montgomerylaan. Daar beginnen om 10.05 uur de DELA EstafetteMarathon en om 13.30 uur de ED Halve Marathon en de Lage Landen Bedrijvenloop. De finish van de drie afstanden is op het Stadhuisplein.

Om 10.10 uur begint de IAK City Run (6 kilometer) op de Keizersgracht en om 10.40 de Korein Kinderplein MiniMarathon (3 kilometer) vanaf de Emmasingel. Inschrijven kan alleen nog op de dag zelf tijdens de Marathon Expo in het Beursgebouw, met het inschrijfbureau, ontmoetingsplaats voor sporters,  met naast een beursgedeelte sportieve activiteiten op sponsorpleinen. Na-inschrijving kan hier tot een uur voor de te lopen afstand en deelnemers kunnen hier hun rugnummer afhalen. Het Trudo Marathonfestival beleeft haar 11e editie en is een niet meer weg te denken onderdeel van de marathon Eindhoven: een feestelijke en muzikale omlijsting met meer bandjes, Dj’s en blaaskapellen langs het parcours.

Lees ook:Marathon Eindhoven 2012
Lees ook:Marathon Eindhoven 2010
Lees ook:Lage Landen Marathon Eindhoven
Lees ook:Marathon Eindhoven 2009
Lees ook:Lage Landen Marathon Eindhoven 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>