Cultura Nova in Heerlen

In de Zuid-Limburgse stad Heerlen vindt van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 1 september 2013 de 23e editie van Cultura Nova plaats (2015: klik hier), het zomerfestival met een ruim aanbod met ruim 150 voorstellingen en concerten voor jong en oud, met theater, circus, muziek, film en beeldende kunst. Deze editie telt maar liefst tien Nederlandse premieres en negen voorstellingen worden in co-productie met het festival gemaakt.

 

Circus krijgt dit jaar een belangrijke rol en er is veel aandacht voor muziek. Het festival sluit iedere avond af met gratis muziek in de Spiegeltent op het Burgemeester van Grunsvenplein in Heerlen. Cultura Nova speelt zich af op een aantal bijzondere locaties in Zuid-Limburg en in de Euregio, zoals een voormalig mijnterrein, een businesspark, een bos, een voormalig busstation, een parken de Citykirche in Aken.

Lees ook:Cultura Nova 2015 in Heerlen
Lees ook:Vrijdag 26 augustus opent Cultura Nova 2016 in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova 2017 in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova in Heerlen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>