Cultura Nova in Heerlen

Heerlen beleeft tot en met zondag 5 september 2010 de 20e editie van Cultura Nova (2013: klik hier), de opvolger van Kultuur Avontuur ‘met verrassende en vernieuwende internationale programmering op bijzondere locaties’, aldus de website: ‘In twintig jaar veranderende veel, maar niet de passie waarmee makers en artistieke partners met het vak bezig zijn.’

 

Het festival biedt een grensoverschrijdend programma van theater, dans, film, muziek en beeldende kunst. Donderdag 3 tot en met zondag 6 september vindt op de pleinen rondom de Pancratiuskerk het nieuwe culturele festival ‘Heerlen Serveert’ plaats. Zeven Heerlense restaurants bieden culinair genoegen, gepresenteerd in een verrassende entourage. De combinatie van cultuur en culinaire lekkernijen ‘zal de bezoeker zeker in de smaak vallen’,  hoopt de organisatie. Het is de bedoeling dat ‘Heerlen Serveert’ ook in de toekomst in nauwe samenwerking met Cultura Nova wordt georganiseerd en geprogrammeerd.

Lees ook:Cultura Nova 2017 in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova 2015 in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova in Heerlen
Lees ook:Vrijdag 26 augustus opent Cultura Nova 2016 in Heerlen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>