Cultura Nova 2017 in Heerlen

Zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 augustus beleeft de Zuid-Limburgse stad Heerlen de 27e editie van Cultura Nova, een jaarlijks terugkerend tiendaags internationaal theaterfestival.  plaats. Sinds de eerste editie in 1991 biedt het festival theater, film, dans, muziek en beeldende kunst, vaak op ongewone locaties en in samenwerking met culturele en andere partners.

Cultura Nova zoekt cross-overs ‘met beeldende kracht en kwaliteit’, naar interactie tussen locatie en voorstelling en tussen voorstelling en publiek. Het festival stimuleert al 26 jaar talentontwikkeling door een podium te bieden aan vernieuwende makers. ‘Theater dat ontroert, fascineert, schuurt en verbindt, dat in Cultura Nova.’

Lees ook:Vrijdag 26 augustus opent Cultura Nova 2016 in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova 2015 in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova in Heerlen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>