Cultura Nova in Heerlen

De Zuid-Limburgse stad Heerlen beleeft tot en met zondag 2 september 2012, de 22e editie van Cultura Nova, ‘het zomerfestival vol passie, poëzie en spanning’ (2013: klik hier). Met beeldend theater, dans, muziek, film en beeldende kunst uit binnen- en buitenland.

Hoogtepunt belooft ‘Look up’ te worden van het Argentijnse gezelschap Fuerza Bruta, dat heft festival in samenwerking met Parkstad Limburg Theaters presenteert. Het beeldend theaterstuk is voor het eerst in Nederland te zien; de scènes spelen zich boven, voor en tussen het publiek af. Cultura Nova speelt zich af op een aantal bijzondere locaties in Zuid-Limburg en in de Euregio, zoals een voormalig mijnterrein, een businesspark, een bos, een voormalig busstation en een park.

Lees ook:Cultura Nova in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova 2017 in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova 2015 in Heerlen
Lees ook:Cultura Nova in Heerlen
Lees ook:Vrijdag 26 augustus opent Cultura Nova 2016 in Heerlen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>