Dansweek Zeeland 2011

Zaterdag 8 tot en met zaterdag 15 oktober vindt de Dansweek Zeeland plaats, met dans op verschillende locaties in de provincie. De dansweek ging vandaag van start met een bijzonder project: waar winkeletalages normaal kleding, boeken en andere producten laten zien, werden passsanten vandaag in Hulst, Terneuzen en Sluis verast door dansers: ‘Dans in de étalage’. Zondag 9 oktober is het Scheldetheater in Terneuzen het domein van de wereld van de dans, met een workshop urban/modern dance, audities en een ‘dansproeverij’ waarin verschillende dansvormen –en stijlen de revue passeren die de provincie rijk is.

Donderdag 13 oktober is een dansvoorstelling in de Mythe in Goes. De Dansweek wordt zaterdag 15 oktober afgesloten met een community arts project in de Timmerfabriek in Vlissingen. Daarin leren circa 70 Zeeuwse jongeren een dans van Krisztina de Châtel, pionier van (moderne) dans op locatie. Daarna volgt een voorstelling van Dansgroep Amsterdam. Bioscoop Cinecity in Vlissingen vertoont de dansfilms ‘Mao’s Last Dancer’  en ‘Black Swan’. In het Scheldetheater staat de dansmusical ‘Daddy Cool’. De Ierse dansshow ‘The Show Ragus’ is te zien in Terneuzen en in de schouwburg in Middelburg.

Lees ook:Dansweek Gelderland 2012
Lees ook:Dansweek Zeeland
Lees ook:Dans bekijken én doen in de Dansweek
Lees ook:Dansweek Gelderland 2011
Lees ook:Dansweek in Tilburg en Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>