Dansweek Gelderland 2011

Vrijdag 7 tot en met zondag 16 oktober 2011 is de jaarlijkse Dansweek (2012: klik hier). Gelderland is dit jaar dansland. Bij de podia, dansscholen en centra voor de Kunsten in de provincie zijn dansvoorstellingen te bezoeken, open lessen mee te maken en workshops te volgen. Alle organisaties die met dans werken, worden bij betrokken bij KCG Dans (KCG staat voor Kennis Centrum voor Cultuur). Dansgroep Introdans bestaat 40 jaar en viert dat vrijdag 7 oktober met een galavoorstelling in de Schouwburg Arnhem, in aanwezigheid van de koningin en een aantal familieleden.

Op verschillende plekken in de provincie zijn gratis ‘dansproeverijen’, kennismaken met dans: in Arnhem, Doetinchem, Harderwijk, Heerde, Nijkerk en Nunspeet. Daarnaast zijn er op diverse locaties in de provincie workshops ‘Dans om de hoek’. Tijdens de finale van Soneo Dance Challange op zondag 9 oktober oin Orpheus Apeldoorn organiseert KCG een netwerkbijeenkomst voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling van urban dance in Gelderland.

Lees ook:Dansweek Gelderland 2012
Lees ook:Dansweek Zeeland
Lees ook:Dansweek Zeeland 2011
Lees ook:NJO Muziekzomer Gelderland 2015
Lees ook:55+ Expo Arnhem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>