Dansweek Zeeland

Zaterdag 6 tot en met zaterdag 20 oktober 2012 staat niet alleen Gelderland, maar ook de provincie Zeeland in het teken van de dans, tijdens de Dansweek Zeeland. Diverse podia, dansscholen en centra voor kunst- en cultuureducatie in de provincie bieden dansvoorstellingen, dansfilms, open lessen en workshops.

Alle organisaties die met dans te maken hebben, worden zoveel mogelijk bij de Dansweek betrokken om zo het dansklimaat in Zeeland te bevorderen. Uniek dit jaar is dat veel Zeeuwse basisschoolleerlingen met dans in aanraking komen: buiten schooltijd krijgen ze dansworkshops en -voorstellingen aangeboden.

Lees ook:Dansweek Gelderland 2012
Lees ook:Dansweek Zeeland 2011
Lees ook:Dansweek Gelderland 2011
Lees ook:Dans bekijken én doen in de Dansweek
Lees ook:Dansweek in Tilburg en Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>