Dansweek Gelderland 2012

Vrijdag 5 tot en met zondag 14 oktober 2012 vindt in de provincie Gelderland  de jaarlijkse Dansweek Gelderland plaats (de provincie Zeeland heeft van 6 tot 20 oktober ook een dansweek). Bij de podia, dansscholen en centra voor de Kunsten in de provincie zijn uiteenlopende activiteiten te bezoeken: dansvoorstellingen, open lessen en workshops.

Alle organisaties die met dans werken, worden bij betrokken bij KCG Dans (KCG staat voor: Kennis Centrum voor Cultuur). Gratis proeven van de Gelderse Dansmakers kan tijdens dansproeverijen: in Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Nunspeet, Nijmegen en Winterswijk. In Dans om de Hoek zijn er gratis open lessen en demonstraties in verschillende dansstijlen en in verschillende grote en kleinere steden in de provincie.

Lees ook:Dansweek Gelderland 2011
Lees ook:Dansweek Zeeland
Lees ook:Dansweek Zeeland 2011
Lees ook:Dansweek in Tilburg en Breda
Lees ook:Dans bekijken én doen in de Dansweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>