UITboulevard en Arnhemse Catwalk

UITboulevardNaast andere steden kan Arnhem niet achterblijven: op zaterdag 6 september 2008 vindt voor de 2e keer de UITboulevard plaats: de Arnhemse variant op de Uitmarkt (editie 2013: klik hier). Op zondagmiddag vindt voor de 7e keer de Arnhemse catwalk plaats op het Land van de Markt in het centrum: dan tonen 17 Arnhemse modewinkels hun nieuwe herfst -en wintercollecties. Arnhem wil zichzelf graag als modestad op de kaart zetten. De UITboulevard speelt zich af op het Jansplein en het Gele Rijdersplein.
Zie ook ‘Levende standbeelden‘ en ‘Sonsbeek 2008‘.

 

 

Op het Jansplein staat een culturele markt; op het Gele Rijdersplein een compleet jongerenplein. Op diverse podia zijn voorproefjes te zien van het culturele aanbod van het komende seizoen. Een paar highlights: Maud zingt (net als op de Haagse Uitmarkt) nummers uit de nieuwe musical Roodkapje, die zaterdag 11 oktober in de Arnhemse Schouwburg in première gaat. Die première luidt het Sprookjesfestival in, dat van 11 tot en met 19 oktober in Arnhem plaatsvindt. Peter Faber treedt op, net als popbands. De beroemde zangeres Miranda van Kralingen opent op zaterdag 6 september het eerste Rijnfestival Arnhem voor oude muziek met een openluchtconcert op een podium op het Jansplein. Het is een voorzetting van de negen jaar bestaande concertreeks in de Koepelkerk van Arnhem. Die reeks richtte zich vooral op oude muziek; nu wordt gekeken naar samenwerking met andere cultuurinstellingen in de stad.

 

Lees ook:Arnhem UITBoulevard, Catwalk en Spiegeltentfestival
Lees ook:UITboulevard Arnhem 2014
Lees ook:UITboulevard 2013 in Arnhem
Lees ook:UITboulevard Arnhem 2012
Lees ook:Arnhem UITBoulevard 2011

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “UITboulevard en Arnhemse Catwalk

  1. Pingback: Levende Standbeelden in Arnhem | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>