UITboulevard 2013 in Arnhem

Naast andere grote steden in het land heeft ook Arnhem dit weekend een eigen versie van de UITmarkt, zoals die in Amsterdam plaatsvindt, waarop culturele instellingen hun aanbod voor het komend seizoen presenteren: de 72 editie van de UITboulevard op zondag 1 september (editie 2014: klik hier). Het gebied rond Musis Sacrum wordt vanaf 13.00 uur omgetoverd tot festivalterrein met op het programma onder meer het Gelders Orkest, Miss Montreal, Handsome Poets en  de Culturele markt.

 

Op de Lauwersgracht staat de biologische Sonsbeekmarkt. In de Concertzaal van Musis Sacrum zijn openbare repetities van het Arnhemse balletgezelschap Introdans. Ook nieuw dit jaar is een speciale area voor elektronische muziek. Op Land van de Markt staat zoals altijd de Arnhemse Catwalk: dan tonen de Arnhemse modewinkels hun nieuwe herfst -en wintercollecties. In de binnenstad is het koopzondag.

Lees ook:Arnhem UITBoulevard, Catwalk en Spiegeltentfestival
Lees ook:Arnhem UITBoulevard 2010
Lees ook:UITboulevard Arnhem 2012
Lees ook:Arnhem UITBoulevard 2011
Lees ook:UITboulevard Arnhem 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>