Arnhem UITBoulevard 2011


Zondag 4 september 2011 vindt in Arnhem de 5e UITBoulevard plaats, de start van het nieuwe culturele seizoen in de Gelderse hoofdstad, georganiseerd door het Arnhems UITburo (2013: klik hier). In en om Musis Sacrum en de Schouwburg Arnhem presenteren theatergezelschappen, orkesten, ensembles, theaters, cabaretiers, musea en popartiesten zich met gratis voorstellingen, presentaties en concerten.

 

Arnhems UITburo hoopt hiermee het cultuurbezoek te stimuleren. Dit jaar met op het hoofdpodium op het terrein van  Musis Sacrum gastoptredens van onder meer Mathilde Santing met het Gelders orkest en Ellen ten Damme & Guus Tangelder. De UIT(boulevard)markt biedt informatie over het seizoen 2010/2011. In de binnenstad tonen modewinkels de hele middag (het is dan koopzondag in Arnhem) hun nieuwe collecties najaars- en wintermode in modeshows tijdens de Arnhemse Catwalk op het Land van de Mark. Op de Rijnkade vindt zondag 4 september voor het eerst de Kademarkt plaats, een rommel- en broccantemarkt.

Lees ook:Arnhem UITBoulevard 2010
Lees ook:UITboulevard 2013 in Arnhem
Lees ook:Arnhem UITBoulevard, Catwalk en Spiegeltentfestival
Lees ook:UITboulevard Arnhem 2012
Lees ook:UITboulevard en Arnhemse Catwalk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>