Arnhem UITBoulevard, Catwalk en Spiegeltentfestival

Zaterdag 5 september 2009 vindt de 3e UITboulevard plaats, de start van het nieuwe culturele seizoen in Arnhem (editie 2013: klik hier). Theatergezelschappen, orkesten, ensembles, theaters, cabaretiers, musea en popartiesten presenteren zich op een aantal podia en op de culturele markt. Het hart van de UITBoulevard ligt dit jaar op het terrein van Musis Sacrum/Schouwburg Arnhem. Daar komen ook een buitenpodium, de Spiegeltent en de culturele markt: gratis toegankelijk voor het publiek. De week ervoor vindt het Spiegeltentfestival plaats en de dag erna de jaarlijkse Arnhemse Catwalk.

 

Van 2 tot en met 7 september staat in het Lauwersgrachtpark achter Musis Sacrum de Spiegeltent, met elke dag van 10.00 tot 24.00 uur (vrijdag en zaterdag tot 01.00 uur) een gevarieerd programma met muziek, theater en cabaret. Zaterdag maakt de tent onderdeel uit van de UITBoulevard. Op zondagmiddag vindt voor de 8e keer de Arnhemse Catwalk plaats op het Land van de Markt in het centrum: dan tonen Arnhemse modewinkels hun nieuwe wintercollecties met vier wervelende shows in de hoofdwinkelas. Arnhem profileert zichzelf graag als Modestad, net als met de tweejaarlijkse ModeBiënnale.

Lees ook:UITboulevard 2013 in Arnhem
Lees ook:Arnhem UITBoulevard 2011
Lees ook:Arnhem UITBoulevard 2010
Lees ook:UITboulevard Arnhem 2012
Lees ook:UITboulevard en Arnhemse Catwalk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>