UITboulevard Arnhem 2012

Naast andere grote steden in het land heeft ook Arnhem dit weekend een eigen uitmarkt waarop culturele instellingen hun aanbod voor het komend seizoen presenteren: de zesde editie van de UITboulevard op zondag 2 september 2012 (editie 2013: klik hier). Het gebied rond Musis Sacrum wordt vanaf 13.00 uur omgetoverd tot festivalterrein met een informatiemarkt, doorlopend programma, eettentjes, loungeplekken en feeërieke verlichting. Zaterdagavond zijn er vanaf 17.00 uur muziekoptredens, variërend van Nederpop tot jazz.

Bij het invallen van de avond (21.00 uur) begint vanaf de vijver een openingsshow met een speciale choreografie van Introdans, een teaser van MoBa (Arnhem Mode Biënnale), videoprojecties op de Schouwburg en de witte boomstammen in het park, muziek van verschillende bands en vuurwerk. Op koopzondag verzorgt het Gelders Orkest een muzikaal programma, niet alleen fragmenten van wat het komend seizoen op het programma staat,  maar ook met de Arnhemse popsensatie van dit moment, Blaudzun. Op het Land van de Markt staat zoals altijd de Arnhemse Catwalk: dan tonen de Arnhemse modewinkels hun nieuwe herfst -en wintercollecties.

Lees ook:UITboulevard 2013 in Arnhem
Lees ook:Arnhem UITBoulevard, Catwalk en Spiegeltentfestival
Lees ook:Koningin met familie naar jubileumgala Introdans in Arnhem
Lees ook:UITboulevard en Arnhemse Catwalk
Lees ook:Arnhem UITBoulevard 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>