Mad Science en Mysteries met de kerst in Omniversum

Tijdens de kerstvakantie, op dinsdag 22 en woensdag 23 december, komt Mad Science naar de Haagse koepelbioscoop Omniversum met de spectaculaire show De wereld van lucht en licht, geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Aansluitend draait de fascinerende grootbeeldfilm Mysteries of the Unseen World over dat wat we met het blote oog niet kunnen zien. Tickets (12,50 euro voor show en film) zijn te koop via de website (klik hier) en aan de kassa van Omniversum (bron: persbericht).

Mad Science presenteert in de Haagse koepelbioscoop Omniversum een vrolijke, interactieve wetenschapsshow van drie kwartier. Met bijzondere proeven en grappige verhalen neemt de professor de kinderen mee op reis naar de fascinerende wereld van lucht en licht. Uiteraard helpen de kids ook zelf mee bij de spectaculaire en grappige demonstraties. Zo worden lucht en licht zichtbaar gemaakt, wordt er geschoten met rookkringen, zijn er zweefexperimenten met een föhn, bladblazer en pingpongbal en wordt bij een wel heel cool experiment een miniwolk gemaakt in een fles. Programma op beide dagen:

10.00 uur: Mad Science met De wereld van lucht en licht

10.45 uur: korte pauze

11.00 uur: Mysteries of the Unseen World

11.50 uur: einde programma

Mysteries of the Unseen World draait in het Omniversum tot en met 30 juni 2016: je bent omgeven door dingen die je niet kunt zien. Voor het blote oog zijn ze onzichtbaar omdat ze te klein, te langzaam of juist te snel zijn. Sommige zaken zijn zelfs helemaal onzichtbaar. Griezel, lach en verwonder je om een wereld vol minuscule beestjes, grootse technologische ontwikkelingen en vliegensvlugge situaties waarvan je eerder geen weet had. Op het 840 m² grote koepelscherm van  is Mysteries of the Unseen World een verbluffende belevenis, die je de adem beneemt over een ‘verborgen’ wereld in de lucht die je inademt, op en in je lichaam en overal om je heen. De verteller bij deze boeiende grootbeeldfilm – een productie van National Geographic – is Maurice Lede (foto), bekend van Het Klokhuis.

Lees ook:A Beautiful Planet met André Kuipers in Omniversum
Lees ook:Valentijnskortingactie Omniversum: 20 % korting voor zoenende bezoekers
Lees ook:‘China, The Rise of an Empire’ in Omniversum
Lees ook:Feestelijke kinderpremière Pandafilm woensdag 10 juni in Omniversum
Lees ook:Unseen 2017 in Westergasfabriek Amsterdan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>