Unseen 2017 in Westergasfabriek Amsterdan

Tot en met zondag 24 september vindt in de Amsterdamse Westergasfabriek de zesde editie van Unseen Amsterdam plaats (info en tickets: zie website). Dit jaar zijn er op de fotografiebeurs geen vintage meer te zien, maar alleen foto’s die de afgelopen drie jaar zijn gemaakt. Het festival is een initiatief van onder meer FOAM (Fotografie Museum Amsterdam) en is sinds 2012 de internationale beurs voor nieuwe fotografie.

De beurs is ieder jaar de plek waar tientallen gerenommeerde galeries van over de hele wereld het eest recente werk van hun fotografen via ‘premières’ onthullen. Op deze manier brengt Unseen ontwikkelingen in de hedendaagse fotografie samen en toont dat aan het publiek. Unseen is niet alleen een beurs, maar ook een festival, met er tentoonstellingen, lezingen, debatten, films, documentaires en presentaties van fotoboeken en hun makers.

Lees ook:Unseen Photo Fair & Festival Amsterdam
Lees ook:Unseen Photo Fair Amsterdam 2015
Lees ook:GRID2014: grootste internationale fotografie biënnale in Nederland
Lees ook:FIRST ART FAIR in Passanger Terminal Amsterdam
Lees ook:KunstSalon Eindhoven 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>