Feestelijke kinderpremière Pandafilm woensdag 10 juni in Omniversum

Woensdag 10 juni is in het Haagse koepeltheater Omniversum de feestelijke kinderpremière van Pandas: The Journey Home met verteller Anna Drijver. De prachtige grootbeeldfilm voor de hele familie draait om 14.00 en 16.00 uur. Een filmticket kost 10,75 euro. In de foyer zijn van 15.00 tot 16.00 uur gratis activiteiten zoals schminken en een ballonartiest. Er is limonade voor de kinderen, er zijn kleurplaten en voor een euro kun je een polaroidfoto laten maken met de pandabeer. Bij aankoop van een filmticket krijgen kinderen tot en met 11 jaar bovendien een mooie pandafrisbee cadeau (bron: persbericht).

De grootbeeldfilm Pandas: The Journey Home volgt de panda’s van het Wolong Panda Centrum in China op een belangrijk moment in hun geschiedenis. Na tientallen jaren zijn op het centrum driehonderd reuzenpanda’s gefokt. De volgende stap is om ze terug in de natuur te brengen. We ontmoeten de dieren als ze zich voorbereiden op hun nieuwe leven en leren over hun fascinerende gewoontes en geintjes. Panda’s zien er namelijk niet alleen schattig uit, ze zijn ook nog eens bijzonder grappig  en houden ervan hun bewakers te slim af te zijn. We zien ook de toewijding van de wetenschappers die zich dag en nacht voor deze bijzondere dieren inzetten. En we volgen één panda in het bijzonder, Tao Tao, die in het bamboebos zijn avontuurlijke leven in het wild begint.

Pandas: The Journey Home – een productie van National Geographic – is een heerlijke grootbeeldfilm voor de hele familie van regisseur Nicolas Brown (Human Planet, Expedition Alaska) en producent Caroline Hawkins (Meerkats) van Oxford Scientific Films. De verteller in de Nederlandse versie is actrice en schrijfster Anna Drijver, bekend van speelfilms zoals Smoorverliefd, Loft, Komt een vrouw bij de dokter en Bride Flight en tv-series zoals Zwarte Tulp, Levenslied, Bellicher – De macht van meneer Miller en Wie is de mol?

Lees ook:Ontsnapte panda weer terug in Blijdorp
Lees ook:Rhenen in de ban van ‘pandamania’
Lees ook:Panda’s op 30 mei voor het eerst te zien in Ouwehands Dierenpark
Lees ook:Pandasia Ouwehand opent – panda’s voor het eerst naar buiten
Lees ook:Valentijnskortingactie Omniversum: 20 % korting voor zoenende bezoekers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>