Valentijnskortingactie Omniversum: 20 % korting voor zoenende bezoekers

Het Haagse koepeltheater Omniversum organiseert de Valentijnsactie ‘Kussen voor de kassa’. Bezoekers die elkaar op zondag 14 februari voor de kassa zoenen, krijgen twintig procent korting op twee entreekaarten. De eerste film start 11.00 uur, de laatste 20.00 uur (bron: persbericht). Deze aanbieding, waarmee Omniversum de liefde viert, geldt alleen op 14 februari. De grootbeeldfilms die zondag 14 februari in Omniversum draaien zijn:

- 11.00 en 14.00 uur: Panda’s, the Journey Home. Volg met verteller Anna Drijver de tocht van de jonge panda Tao Tao naar de bamboebossen van China.

- 12.00 uur: Giganten uit de IJstijd. Reis met Gijs Scholten van Aschat tienduizend jaar terug in de tijd voor een ontmoeting met sabeltandkatten, gigantische luiaards en mammoeten.

- 13.00, 16.00 en 19.00 uur: Mysteries of the Unseen World. Griezel, lach en verwonder je met Maurice Lede om minuscule beestjes, grootse ontdekkingen en vliegensvlugge situaties.

- 15.00 uur: South Pacific. De jonge eilandbewoner Jawi en verteller Rifka Lodeizen leiden je rond in het tropische (onderwater)paradijs van West-Papoea.

- 17.00 uur: Under the Sea. Verteller Tygo Gernandt voert je mee in een onderwateravontuur naar enkele van de meest exotische locaties op aarde.

- 18.00 uur: Jerusalem. Een inspirerende reis met verteller Frank Rigter naar een van de oudste en voor velen heilige steden ter wereld.

- 20.00 uur: D-Day, Normandy 1944. Verteller Thom Hoffman en filmtechnieken zoals animatie, CGI en live actie brengen de geallieerde invasie tot leven.

Het programma is onder voorbehoud. Het advies aan bezoekers is om vooraf te reserveren via www.omniversum.nl of tel: 0900 666 48 37 (35 cpm).

Chris Zegers neemt je vanaf 16 februari als verteller in National Parks Adventure mee door de schitterende natuur van de Verenigde Staten. De spectaculaire grootbeeldfilm over de adembenemende schoonheid en de bijzondere bewoners van de befaamde Amerikaanse natuurparken is geschikt voor kijkers vanaf 6 jaar en zal minimaal een halfjaar worden vertoond. Op het 840 m² grote koepelscherm van Omniversum – uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lagere tonen – een overweldigende ervaring

Lees ook:Born to Be Wild met Carice van Houten in Omniversum
Lees ook:National Parks Adventure in Omniversum Den Haag
Lees ook:Globetrotter Filmfestival en masterclasses ‘Vloggen op Reis’ in Omniversum
Lees ook:‘D-Day, Normandy 1944’ vanaf 10 februari in Omniversum
Lees ook:Mad Science en Mysteries met de kerst in Omniversum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>