Thrillerfestival en Halloween Parade Zoetermeer

Tot en met vrijdag 30 oktober is het griezelen geblazen in Stadshart Zoetermeer, tijdens de zevende editie van het Nederlands Thrillerfestival (2016: klik hier). Hoogtepunt en afsluiter van het festival is de Halloween Parade op vrijdag (koopavond), van 17.00 tot 22.00 uur, met de Halloween Awards en Trick or Treat for the Kids.

De optocht begint om 19.30 uur en telt twintig voertuigen, acht dansgroepen, 250 acteurs en life optredens. Het festival draait om het spannende verhaal in alle soorten en maten: toneel, film, musical, literatuur, tentoonstellingen, lezingen en workshops.

Lees ook:Nederlands Thriller Festival Zoetermeer: 23 t/m 28 oktober
Lees ook:Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer
Lees ook:‘Fabergé – A Life of its Own’ op 20 juli bij Pathé Tuschinski en Pathé Buitenhof
Lees ook:Inwoners toveren Zoetermeer om tot Halloweenstad
Lees ook:Halloween Dog Parade in Stadshart Zoetermeer: zaterdag 29 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>