Halloween Dog Parade in Stadshart Zoetermeer: zaterdag 29 oktober

@Erik Feenstra

Hondenliefhebbers opgelet! Tijdens het Halloween weekend op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober vindt zaterdag de eerste Halloween Dog Parade plaats in Stadshart Zoetermeer. Honden én hun baasjes kunnen samen, al dan niet verkleed, meelopen in deze bonte show. Aanmelden kan via www.stadshart.nl  (bron: persbericht).

Zie ook: Nederlands Thriller Festival en Nacht van de Nacht

In de Verenigde Staten, waar Halloween uitbundig gevierd wordt, zijn dog parades heel populair. Niet alleen hondeneigenaren en hun trouwe viervoeters, maar ook mensen die de parade willen zien, komen hier in grote getale op af. In Zoetermeer trekt de jaarlijkse Halloween Parade, dit jaar op vrijdag 28 oktober, altijd veel enthousiaste deelnemers en toeschouwers. Dit jaar is er voor het eerst eenparade voor honden met hun baasje: op zaterdag 29 oktober vanaf 14.00 uur in het Stadshart. Na afloop ontvangen alle deelnemers een goodiebag. 

 De Stadshart Zoetermeer Halloween Parade is inmiddels niet meer weg te denken uit het Stadshart van Zoetermeer! Een evenement voor mummies, vampiers, heksen, enge clowns, zombies, creepy demonen, frankensteins, monsters en nog véél meer angstaanjagende figuren! Het wordt  de meest krankzinnige Halloween Parade ooit, en dat dwars door het Stadshart van Zoetermeer! De parade wordt, net als voorgaande jaren, begeleid door verschillende unieke, verminkte & omgebouwde voertuigen. De Halloween parade start vanaf 20.45 uur in het Stadshart op de Nederlandlaan.

Programma vrijdag 28 oktober
18.00 – 20.00 Trick or Treat 4 Kids | 20.45 Halloween Parade | 22.00 Max Thriller Lasershow

Programma zaterdag 29 oktober
12.00 – 17.00 Halloween Shopping Day | 14.00 Halloween Dog Parade | 15.00 – 17.00 Scary Discounts

Met een verscheidenheid aan winkels en horecagelegenheden, een bioscoop en een Stadstheater is het sfeervolle Stadshart het kloppende hart van Zoetermeer en omstreken. De aanwezigheid van bekende retailers als Media Markt, Primark, H&M, HEMA, AH-XL, Foot Locker, Mango en Rituals, in combinatie met speciaalzaken creëert een complete shopervaring. Evenementen als de Halloween Parade, de Sinterklaasintocht en het kinderentertainment op zondag maken van het Stadshart een levendig centrum. Door de centrale locatie, met op loopafstand openbaar vervoer-verbindingen en voldoende parkeergelegenheid én de eerste twee uur gratis parkeren, is het Stadshart voor iedereen eenvoudig toegankelijk. Stadshart Zoetermeer is te volgen op:  www.stadshart.nlwww.facebook.com/stadshartzmeer en https://www.instagram.com/stadshartzmeer
-

Lees ook:Nederlands Thriller Festival Zoetermeer: 23 t/m 28 oktober
Lees ook:Inwoners toveren Zoetermeer om tot Halloweenstad
Lees ook:Thrillerfestival en Halloween Parade Zoetermeer
Lees ook:Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer
Lees ook:Halloween 2013 in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>