Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer

Tot en met vrijdag 31 oktober is Zoetermeer the place to be als je van thrillers houdt: tijdens de zesde editie van het Nederlands Thrillerfestival (2015: klik hier). Het festival draait om het spannende verhaal. Naast boekpresentaties en signeersessies is er toneel, film, musical en een tentoonstelling. Zondag 26 oktober was de Britse schrijver Roger John Ellory eregast op het festival en werden de Hebban Crimezone Awards uitgereikt. 

Op vrijdag 31 trekt de grote Halloween Parade door het Stadshart. Thrillers en horror zijn twee verschillende dingen, maar het zal niet geheel toevallig zijn dat het festival eind oktober, vlak voor Halloween, plaatsvindt. Op de aankondigingsposter voor de parade prijkt een enge clown met lichtgevende ogen en scherpe tanden die menig kind de stuipen op het lijf jaagt: boze moeders willen dat de poster uit het straatbeeld verdwijnt. De organiserende Zoetermeerse winkeliersvereniging denkt er niet over: ‘de parade is niet voor kinderen bedoeld’, aldus de voorzitter. In het Stadstheater is het vrijdagavond de Halloween Fright Night te beleven.

Lees ook:Halloween Nights in Toverland
Lees ook:Nederlands Thriller Festival Zoetermeer: 23 t/m 28 oktober
Lees ook:‘Horror-clown’ nu ook in Almere gesignaleerd
Lees ook:Thrillerfestival en Halloween Parade Zoetermeer
Lees ook:Halloween Dog Parade in Stadshart Zoetermeer: zaterdag 29 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>