Halloween Nights in Toverland

downloadHet wordt drie weekenden griezelen in attractiepark Toverland in Sevenum, noordwest van Venlo. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 oktober, 24 en 25 oktober en 31 oktober-1 november ‘breekt de hel los tijdens Halloween Nights’, waarschuwt de aankondiging: ‘Durf jij het aan?’ Er heerst een duistere vloek in Toverland, het park is overgenomen door angstaanjagende figuren met maar één doel: je de stuipen op het lijf jagen!

Van 19.00 tot 23.00 uur wordt de bezoekers belaagd door zombies, mummies, boze Dwervels en andere figuren met kwaad in de zin. Toverland is tijdens Halloween Nights opgedeeld in verschillende scare zones, elk met een eigen thema en daarbij horende, figuren, verlichting en muziek. Nieuw dit jaar zijn de Zombie Zone en het Labyrinth of Hell. Van 17 oktober tot met zondag 2 november beleeft het attractiepark de Happy Halloween Weken. Tickets met korting: zie website.

Lees ook:Halloween 2012 in Nederland
Lees ook:Halloween 2013 in Nederland
Lees ook:Halloween in Nederland – optochten, feesten en markten
Lees ook:Halloween in Nederland – feesten, markten en optochten
Lees ook:Halloween 2016 in Nederland: optochten, markten en events

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>