Nederlands Thriller Festival Zoetermeer: 23 t/m 28 oktober

Zondag 23 tot en met vrijdag 28 oktober vindt in Zoetermeer voor de achtste keer het Nederlands Thrillerfestival plaats, de ‘spannendste week van het jaar’. Het festival staat in het teken van het spannende verhaal in alle soorten en maten, met toneel- en muziekuitvoeringen, een musical-dinnershow, tentoonstellingen, boekpresentaties, signeersessies en ‘de nacht van het spannende verhaal’.

Zie ook: Halloween Dog Parade

Het festival begint zondag met een Thrillerboekenmarkt in de foyer van het Stadstheater, het Stadsmuseum duikt in de thrillergeschiedenis en er is een schrijfwedstrijd. Hoogtepunt van het festival is de Halloween Parade op vrijdag 28 oktober (koopavond), vanaf 20.45 uur in het Stadshart, met als afsluiting van de week de MAX lasershow om 22.00 uur op de Markt.

Lees ook:Thrillerfestival en Halloween Parade Zoetermeer
Lees ook:Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer
Lees ook:Halloween Dog Parade in Stadshart Zoetermeer: zaterdag 29 oktober
Lees ook:Inwoners toveren Zoetermeer om tot Halloweenstad
Lees ook:Amsterdam Halloween Festival 2017

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>