Inwoners toveren Zoetermeer om tot Halloweenstad

Al drie jaar op rij wordt Zoetermeer omgetoverd tot Halloweenstad van Nederland. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober vinden er in het Stadshart tal van activiteiten plaats. Etalages worden voorzien van Pompoenen, spinnenwebben en andere Halloweenversiering. Dit jaar worden ook de inwoners van Zoetermeer uitgedaagd om hun huizen om te toveren tot heuse Halloweenoptrekjes. Wie zijn huis het mooist versiert, wint de Halloween Home Award en één minuut gratis winkelen bij AH XL in het Stadshart (bron: persbericht).

Inwoners konden een foto van het versierde huis tot begin deze week inzenden. De Halloween Home Award jury nomineert de meest imposante huizen en neemt één dezer dagen een kijkje om de kunstwerken van dichtbij te bewonderen. Op vrijdagavond 27 oktober om 21:00 uur wordt op het Promenadeplein tijdens de Halloween Walk de winnaar bekend gemaakt.


Halloween programma

In het Halloween programma is rekening gehouden met alle verschillende leeftijden. Voor de jongste bezoekers van het Stadshart gaat Halloween vrijdagavond om 16:30 van start met een Trick or Treat, Schminkstand en een Kids Disco op het Promenadeplein. Vanaf 19:00 begint de Halloween Walk (vanaf 12 jaar). Het wordt een adembenemende voettocht langs, theatershows, dans acts, stilstaande voertuigen, podia en honderden angstaanjagende acteurs. De avond wordt afgesloten met een Max Thriller Lasershow op de Markt en Dobbeplas. De spectaculaire show barst om 21:30 uur los. Op zaterdag wordt dit jaar voor de eerste keer Halloween Shopping Day georganiseerd. Ook op deze dag zijn er Halloween acteurs aanwezig en profiteren klanten van speciale aanbiedingen. Daarnaast maken ze kans op mooie prijzen.


Stadshart Zoetermeer

Met een ruim aanbod van verschillende winkels en horecagelegenheden, een bioscoop en een Stadstheater is het sfeervolle Stadshart het kloppende hart van Zoetermeer en omstreken. De aanwezigheid van bekende retailers als JD Sports, Media Markt, Primark, H&M, HEMA, AH-XL, Mango en Rituals, in combinatie met kleine speciaalzaken creëert een complete shopervaring. De diverse evenementen, zoals Halloween en het kinderentertainment op de tweede zondag van de maand maken van het Stadshart een levendig centrum. Door de centrale locatie, met op loopafstand verschillende openbaar vervoerverbindingen en voldoende parkeergelegenheid én de eerste twee uur gratis parkeren, is het Stadshart voor iedereen eenvoudig toegankelijk.

Lees ook:Halloween Dog Parade in Stadshart Zoetermeer: zaterdag 29 oktober
Lees ook:Thrillerfestival en Halloween Parade Zoetermeer
Lees ook:Nederlands Thrillerfestival in Zoetermeer
Lees ook:Second Home International 2011
Lees ook:Nederlands Thriller Festival Zoetermeer: 23 t/m 28 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>