Amsterdam Halloween Festival 2017

Tot en met dinsdag 31 oktober (Halloween) beleeft Amsterdam ‘gruwelijke dagen’ tijdens het Amsterdam Halloween Festival. Amsterdam SPOOK organiseert sinds 2000 Halloweenfeesten in de hoofdstad, met dit jaar als hoogtepunten de nachtelijke horrorfilmnacht op 28 oktober in Pathé Tuschinski ‘Halloween Horror Show‘.

De horrornacht vindt in elf Pathé bioscopen in het land plaats, Ook op 28 oktober vindt het TOYLAND Halloweenfeest plaats in Paradiso Noord/Tolhuistuin. Op dezelfde avond is de Westerunie het domein van de negende editie van het Monster Ball, dat is uitverkocht. Tot grote teleurstelling van velen gaat de Halloween Parade, die tot nu toe aan het feest vooraf ging, vanwege het ontbreken va neen hoofdsponsor dit jaar niet door. Sinds 2000 trokken vampiers, heksen, zombies, monster, enge clowns en andere griezels in optocht door de binnenstad, als grootste Halloween Parade van Nederland.

Lees ook:Halloween in Amsterdam: Festival, Parade en Horror Show
Lees ook:Halloween in Nederland – optochten, feesten en markten
Lees ook:Amsterdam Halloween 2012 – The End is Near
Lees ook:FOX Amsterdam Halloween Parade
Lees ook:Amsterdam Halloween Parade 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>