‘Fabergé – A Life of its Own’ op 20 juli bij Pathé Tuschinski en Pathé Buitenhof

Pathé Art presenteert Fabergé – A Life of Its Own. Maandag 20 juli draait de film van Patrick Mark over de kunstschatten van de familie Fabergé eenmalig in Pathé Tuschinski en Pathé Buitenhof. Tickets en trailer: zie websiteFabergé – A Life of Its Own is een film van Patrick Mark over het fascinerende verhaal van een de meest prestigieuze namen in de wereld van luxe kunstvoorwerpen: Fabergé.
De filmmakers kregen voor het eerst toegang tot de meest waardevolle privécollecties. Kunstexperts en nazaten van de familie Fabergé geven toelichtingen en achtergrondverhalen bij de kunstschatten. De film geeft kijkers daardoor de zeldzame kans om het geniale talent te ontdekken van de familie die enkele van de mooiste objecten ooit maakte. Als extra is in de film de onthulling te zien van twee historische voorwerpen: het eerste nieuwe Fabergé ei in bijna honderd jaar en een verloren schat die recent werd ontdekt door een Amerikaanse ijzerhandelaar.

Lees ook:Pathé Ladies Night 8 februari met Fifty Shades Darker wordt succesvolste ooit
Lees ook:Pathé vertoont 24 uur lang Star Wars: The Force Awakens
Lees ook:Poulewedstrijden Oranje bij veertien bioscopen van Pathé in HD
Lees ook:Imagine Dragons woensdag 2 maart bij Pathé en Foroxity
Lees ook:Bezoekers Pathé kunnen favoriete kerstklassieker kiezen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>